aikun, ribbibullat Aikun ribbibullat ohje salty

Aikun ribbibullat

Sekoita kuivat mausteet ja soijarouhe korppujauhoihin. Kaada sekaan kermaviili, munat ja veteen sekoitettu liemivalmiste. Sekoita. Anna turvota hetki Lisää jauheliha ja loput ainekset sekoita huolella esim. Yleikoneella. Muotoile pullia tai pihvejä. n30g pullia tulee n.65kpl. Paista uunin keskellä 225astetta 20min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 213 kcal / 100 g
Energia 890 kJ / 100 g
Proteiini 14,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,2 g / 100 g
Rasva 13,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %