mansikkajuustokakku, , rouva, ketoa, mukaillen, Mansikkajuustokakku (Rouva Ketoa mukaillen) ohje sweet

Mansikkajuustokakku (Rouva Ketoa mukaillen)

Laita liivatelehdet likoamaan veteen. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää sekaan tuorejuusto ja mascarpone ja vatkaa tasaiseksi. Lisää halutessasi karppisokeria. Paseeraa osa mansikoista siivilän läpi hienoksi soseeksi, pilko osa mansikoista lohkoiksi. Sekoita paseerattu mansikka kerma- tuorejuustoseokseen ja kääntele mansikkalohkot ja vadelmat mukaan. Kuumenna limen mehu kattilassa kuumaksi ja liuota liivatelehdet sekaan. Kaada liivate seokseen jatkuvasti sekoittaen. Kaada seos läpimitaltaan noin 25-26 cm vuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa yön yli. Tarjoile tuoreiden marjojen kanssa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 234 kcal / 100 g
Energia 972 kJ / 100 g
Proteiini 3,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,2 g / 100 g
Rasva 22,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,7 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %