parmesaanilohkoperunat Parmesaanilohkoperunat ohje salty

Parmesaanilohkoperunat

Lohko perunat veneenmallisiksi ja pyöräytä lohkot rypsiöljyssä. Mausta suolalla. Paahda lohkoperunoita 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, perunoiden koosta riippuen. Kippaa paahdetut perunat kulhoon ja raasta päälle reilusti parmesaania. Tarjoa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 187 kcal / 100 g
Energia 779 kJ / 100 g
Proteiini 5,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,3 g / 100 g
Rasva 12,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,5 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %