parmesaanilohkoperunat
Parmesaanilohkoperunat ohje
salty
Yolo
Parmesaanilohkoperunat
Lohko perunat veneenmallisiksi ja pyöräytä lohkot rypsiöljyssä. Mausta suolalla. Paahda lohkoperunoita 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, perunoiden koosta riippuen.
Kippaa paahdetut perunat kulhoon ja raasta päälle reilusti parmesaania. Tarjoa.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
187 kcal / 100 g
Energia
779 kJ / 100 g
Proteiini
5,7 g / 100 g
Hiilihydraatti
12,3 g / 100 g
Rasva
12,6 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,5 g / 100 g
Suola
0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %