hunajaista, kananpoikaa, uunissa HUNAJAISTA KANANPOIKAA UUNISSA ohje salty

HUNAJAISTA KANANPOIKAA UUNISSA

  1. Viipaloi valkosipulinkynnet sekä chili. Puolita kirsikkatomaatit. Voitele uuninkestävä vuoka rypsiöljyllä ja levitä kanasuikaleet vuokaan. Ripottele pinnalle fetajuusto, chili, valkosipuli ja kirsikkatomaatit. Lorauta p intaan fetajuuston öljyä. Rouhi päälle mustapippuria ja paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes kana on kypsää ja paistos kauniisti paistunut. Tarjoa esimerkiksi parmesaanilohkoperunoiden ja raikkaan salaatin kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 120 kcal / 100 g
Energia 505 kJ / 100 g
Proteiini 12,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 6,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %