mozzarella, gnocchivuoka Mozzarella-gnocchivuoka ohje salty

Mozzarella-gnocchivuoka

Levitä ruokaöljy vuokaan. Lisää gnocchit,  mutti kirsikkatomaatit ja kaurakerma. Sekoittele. Lisää lopuksi revitty mozzarella. Päälle hieman mustapippuria. Paista uunissa 200 asteessa 30 min. Päälle tuoretta basilikaa. Tarjoa kasvisten ja vesilasin kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 109 kcal / 100 g
Energia 460 kJ / 100 g
Proteiini 3,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,5 g / 100 g
Rasva 3,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %