Liuota kasvisliemikuutio 1 1/2 dl kiehuvaan veteen ja siirrä se sivuun.
Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuutioi munakoiso.
Kuumenna öljy padan tai paksupohjaisen kattilan pohjalla. Lisää sipulit ja kuullota muutama minuutti. Silppua chili ja kuullota vielä pari minuuttia (jos käytät chilijauhetta, lisää se tomaattimurskan lisäämisen jälkeen). Mausta balsamiviinietikalla.
Lisää sitten kattilaan munakoisokuutiot ja soijakastike (voit myös käyttää tavallista kiinalaista soijakastiketta). Paistele munakoisoja keskilämmöllä tai hiukan kuumemmalla noin viisi minuuttia tai kunnes ne alkavat hiukan pehmenemään. Lisää sitten joukkoon kuiva soijarouhe ja kääntele seosta hetken aikaa. Lisää sitten kasvisliemi muutamassa erässä seosta koko ajan käännellen.
Lisää kattilaan vielä tomaattimurska. Huuhtele tölkki 1 1/2 dl vedellä ja kaada huuhteluvesi pataan. Mausta pata oreganolla (ja chilijauheella) ja anna padan porista keskilämmöllä kannen alla kunnes munakoiso on aivan pehmeää. Lisää vettä tarvittaessa.
Mausta pata lopuksi tarvittaessa suolalla sekä mustapippurilla. Halutessasi voit lisätä tuoretta oreganoa.
Ohje on hieman tuunattu Chocochilin alkuperäisohjeesta.