1 pieni kourallinen kuivattuja herkkutatteja 1 butternut kurpitsa puolitettu ja siemenet poistettu Oliiviöljyä 1 hienonnettu punasipuli 1 hienonnettu valkosipilinkynsi 1 tl korianterinsiemeniä, murskaa mortelissa 1 oksaa rosmariinia, lehdet irrotettuina ja silputtuna 5 aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna Merisuolaa ja mustapippuria 100 g basmatiriisiä 1/2 kourallista kevyesti paahdettuja pinjansiemeniä
lipta herkkutatteja 5 min luumassa vedessä
lämmitä uuni 230 astetta
kaiva kurpitsasta pois hedelmälihaa ja siemeniä (tee tila täytteelle)
paista pannussa hienonnettu kurpitsa ja siemenet, sekä kaikki muut ainekset paitsi herkkutatit, riisi ja pinjansiemenet ja paista 4 min kunnes kaikki on pehmeää
lisää joukkoon herkkutatit.
paista vielä 2 min ja mausta suolalla ja pippurilla
lisää joukkoon riisi ja pinjansiemenet
täytä kurpitsanpuolikkaat seoksella
hiero kurpitsa oliiiviöljyllä, kiedo folioon ja paista 1 h 15 min
Lähde Jamie Oliver Happy days with the naked chef Penguin