pulla, pahalapsi Pulla pahalapsi ohje sweet

Pulla pahalapsi

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Liuota siihen hiiva ja lisää sokeri, suola, kardemumma ja muna sekä puolet jauhoista. Vatkaa hetki voimakkaasti. Lisää loput jauhot voimakkaasti alusten ja lisää viimeisenä huoneenlämpöinen rasva. Peitä liinalla ja anna turvota kaksinkertaiseksi noin 30 min. Vaivaa taikina ja leivo pulliksi. Anna kohota. Voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista 200 asteessa noin 15 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 344 kcal / 100 g
Energia 1441 kJ / 100 g
Proteiini 8,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 54,3 g / 100 g
Rasva 9,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 92 %