marinoitu, kaalisalaatti, , , , , dl, etikka, , tanja, Marinoitu kaalisalaatti 1/2 dl etikka (Tanja) ohje salty

Marinoitu kaalisalaatti 1/2 dl etikka (Tanja)

Ainekset 6 annosta

Kuori porkkanat ja raasta tai suikaloi ne. Ota kaalista ohuita suikaleita esimerkiksi juustohöylällä. Laita porkkana- ja kaalisuikaleet isoon kulhoon.Kuori ja hienonna valkosipuli. Laita se kattilaan veden, etikan, sokerin ja mausteiden kanssa. Kiehauta seos ja kaada se öljyn kanssa kaalien joukkoon. Anna makujen imeytyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia. Kaalisalaatti säilyy noin kolme päivää.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 100 kcal / 100 g
Energia 418 kJ / 100 g
Proteiini 0,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,6 g / 100 g
Rasva 6,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 5 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %