eevan, patakukko Eevan patakukko ohje salty

Eevan patakukko

Ainekset 4 annosta

Öljyä uunipata. Lado vuorotellen pataan ahvenfileet tai pikkuahvenet nahkoineen (ripottele hiukan suolaa) ja pekonisuikaleet. Tee kuoreksi ruistaikina sekoittamalla vesi, ruisjauhot ja suola ( 0. 5 tl). Paista puoli tuntia kannen alla 200 asteessa, hauduttele vähintään 2 h 100-150 asteessa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 133 kcal / 100 g
Energia 561 kJ / 100 g
Proteiini 12,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,7 g / 100 g
Rasva 3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,3 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %