meksikolainen, jauhelihakeitto, Meksikolainen jauhelihakeitto ohje salty

Meksikolainen jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha kattilassa rasvassa. Lisää sipulit ja kuullota hetki.

Lisää perunat, vesi, tomaattimurska ja -pyree kattilaan. Mausta liemikuutiolla ja sokerilla. Kuumenna ja anna kiehua noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.

Lisää keittoon valutetut ja huudellut pavut ja maissit. Lisää tuorejuusto nokareina. Kuumenna keittoa keskilämmöllä, kunnes tuorejuusto on sulanut ja keitto on höyryävän kuumaan.

Viimeistele keitto yrtillä/ruohosipulilla ym. Lisää halutessasi annosten pinnalle nachoja.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 77 kcal / 100 g
Energia 320 kJ / 100 g
Proteiini 5,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 6 g / 100 g
Rasva 3,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %