evelynin, kaneliässät Evelynin kaneliässät ohje sweet

Evelynin kaneliässät

Vatkaa voi ja sokerit vaahdoksi, lisää munat ja vatkaa lisää. Sekoita jauhot ja leivinjauhe, lisää taikinaan. Anna seisoa valmiin taikinan jääkaapissa. Sekoita desiin sokeria ruokalusikallinen kanelia. Leivo ässiksi ja päälle kanelisokeriseosta (helpoin kun pyörittelee siinä pienen pötkön jonka muotoilee pellillä ässäksi). Paista 175 asteessa noin vartti. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 409 kcal / 100 g
Energia 1713 kJ / 100 g
Proteiini 5,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 56 g / 100 g
Rasva 17,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 28,8 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %