evelynin, perinteiset, piimäkakkuset Evelynin perinteiset piimäkakkuset ohje salty

Evelynin perinteiset piimäkakkuset

Nypi voi jauhoihin, joihin suola ja kohotusaineet on sekoitettu. Lisää piimä ja vaivaa kädellä nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan levähtää hetki, taputtele se sitten uunipellille (leivinpaperille), pistele haarukalla ja jaa taikinapyörällä 4x6 ruuduksi. Paista 200-225 asteessa noin 10 minuuttia kauniin kullanruskeaksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 286 kcal / 100 g
Energia 1195 kJ / 100 g
Proteiini 7,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 43 g / 100 g
Rasva 8,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %