lohimousse Lohimousse ohje salty

Lohimousse

Silppua sipuli ja kylmäsavulohi. Vatkaa kuohukerma, sekoita maustamaton jogurtti (tai rahka) ja tuorejuusto. Purista joukkoon sitruunan mehu ja lisää hedelmäliha ja mausteet.Lisää silputtu sipuli ja kylmäsavulohi seokseen. Silppua noin reilu desi tuoretta tilliä ja sekoita. Anna moussen tekeytyä jääkaapissa ennen tarjoamista muutama tunti. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 167 kcal / 100 g
Energia 698 kJ / 100 g
Proteiini 7,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,8 g / 100 g
Rasva 13,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,7 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %