meksikolainen, liha, papupata
Meksikolainen liha-papupata ohje
salty
hanneleni
Meksikolainen liha-papupata
- Leikkaa karjalanpaistiliha pienemmiksi kuutioiksi. Kuori ja suikaloi sipulit.Hienonna kuoritut valkosipulinkynnet.
Ruskista liha ja lado lihat sekä sipulit pataan. Ripottele kerrosten väliin suolaa ja mustapippuria. Lisää paseerattu tomaatti ja Tacokastike,
Kypsennä kannellaan 175 asteessa 2-3 tuntia.
Lisää lopuksi pataan valutetut, huuhdotut pavut. Ripottele pinnalle runsaasti korianteria.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
90 kcal / 100 g
Energia
376 kJ / 100 g
Proteiini
8,7 g / 100 g
Hiilihydraatti
5,5 g / 100 g
Rasva
3,1 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,3 g / 100 g
Suola
0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös
90 %