meksikolainen, liha, papupata Meksikolainen liha-papupata ohje salty

Meksikolainen liha-papupata

  1. Leikkaa karjalanpaistiliha pienemmiksi kuutioiksi. Kuori ja suikaloi sipulit.Hienonna kuoritut valkosipulinkynnet.
  2. Ruskista liha ja lado lihat sekä sipulit pataan. Ripottele kerrosten väliin suolaa ja mustapippuria. Lisää paseerattu tomaatti ja Tacokastike,

  3. Kypsennä kannellaan 175 asteessa 2-3 tuntia.

  4. Lisää lopuksi pataan valutetut, huuhdotut pavut. Ripottele pinnalle runsaasti korianteria.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 90 kcal / 100 g
Energia 376 kJ / 100 g
Proteiini 8,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,5 g / 100 g
Rasva 3,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %