juustoinen, parsakaalipinaattikeitto Juustoinen parsakaalipinaattikeitto ohje salty

Juustoinen parsakaalipinaattikeitto

Lisää kattilaan kaikki ainekset, lukuun ottamatta juustoja. Keitä kasvikset kypsiksi, lisää tuorejuusto ja juustoraaste. Jatka keittäämistä, kunnes juusto sulaa. Soseuta sauvasekoittimella. Valkosipulin kynsiä on 3 kpl ja kanaliemikuutioita 2 kpl. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 114 kcal / 100 g
Energia 475 kJ / 100 g
Proteiini 7,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,2 g / 100 g
Rasva 8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %