persikkarahkapiirakka Persikkarahkapiirakka ohje salty

Persikkarahkapiirakka

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri 75g vaahdoksi. Lisää 1 kananmuna. Lisää kuivat aineet. Jauho, leivinjauhe ja mantelijauhe. Levitä voipaperi vuoan (24-26cm) pohjalle. Painele taikina vuoalle ja reunoille. Yhdistä sitruunarahka, vispikerma ja kananmunat, sokeri 75g, mantelirouhe ja vanilliinsokeri ja laita taikinan päälle. Paista torttua uunissa 200 asteessa 30 minuuttia. Anna jäähtyä. Leikkaa persikat siivuiksi ja asettele piirakan päälle. Valele lämmitetty appalsiinihillo persikoiden päälle.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 236 kcal / 100 g
Energia 987 kJ / 100 g
Proteiini 5,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 27,8 g / 100 g
Rasva 11,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 20,3 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %