ketoroonilaatikko, koskenlaskijalla Ketoroonilaatikko Koskenlaskijalla ohje salty

Ketoroonilaatikko Koskenlaskijalla

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli tai jos käytät paahdettuja sipuleita, lisää vasta, kun jauheliha on paistunut. Mausta jauheliha-sipuliseos suolalla ja pippurilla

Kaada jauhelihan sekaan kukkakaalit ja jatka paistamista. Pilko samalla lastalla kukkakaaleja pienemmiksi, noin mansikan kokoisiksi paloiksi.

Voitele uunivuoka ja kaada seos sinne.

Vatkaa munat, ranskankerma ja Koskenlaskija Cheddar joukkoon.

Ripottele pinnalle juustoa.

Paista airfryerissä 185 asteessa noin 20 minuuttia tai jos paistat uunissa, niin 180-200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 108 kcal / 100 g
Energia 449 kJ / 100 g
Proteiini 3,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,1 g / 100 g
Rasva 9,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %