vegaaniset, valkosipulikermapeeunat Vegaaniset valkosipulikermapeeunat ohje salty

Vegaaniset valkosipulikermapeeunat

Liota kuoritut ja lohkotut perunat väljässä vedessä muutaman tunnin ajan. Hienonna valkosipulit. Ruskista perunat öljy-rasvAaseoksessa muutama minuutti, lisää v hienonnettu valkosipuli. Siirrä perunat airfryerin vuokaan. Lisää siihen kaurakerma ja kypsennä 190 asteessa n. 20 min. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 143 kcal / 100 g
Energia 586 kJ / 100 g
Proteiini 1,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,6 g / 100 g
Rasva 9,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %