jauheliha, nuudeli, pata Jauheliha-nuudeli pata ohje salty

Jauheliha-nuudeli pata

Paista jauheliha pannulla, pilko sekaan kiinankaali ja paprika. Mausta suolalla ja sitruunapippurilla. Lisää tomaattimurska, vesi, kermaviilit ja kaurakerma. Sekoita. lisää sulatejuusto, suola, ranskanperunamaustesuola ja kiehauta. Ota pois levyltä. Lisää nuudelit. Odota noin 5 min. Sekoita.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 87 kcal / 100 g
Energia 366 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,8 g / 100 g
Rasva 4,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 97 %