kinkkuhyrrät, , myllyn, paras, Kinkkuhyrrät (Myllyn Paras) ohje salty

Kinkkuhyrrät (Myllyn Paras)

Ota taikina ajoissa sulamaan.

Hienonna kinkku ja paprika pieniksi kuutioiksi ja sekoita ne tuorejuustoon; voit halutessasi maustaa seosta esim. yrteillä. 

Kauli Isoa Lehtitaikinalevyä n. puolet leveämmäksi kokoon n. 30 x 40 cm. Levitä huoneenlämpöinen täyte taikinalevylle. Kääri levy rullalle pituussuunnassa (rullaustekniikka sama kuin kääretortulla). Laita rulla sauma alaspäin jääkaappiin n. puoleksi tunniksi. 

Leikkaa rullasta n. 1 cm:n paksuisia viipaleita ja laita ne joko sellaisenaan uunipellille tai muffinivuokiin. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10-15 min kauniin värisiksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 290 kcal / 100 g
Energia 1216 kJ / 100 g
Proteiini 6,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 19,3 g / 100 g
Rasva 20,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %