Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen.
Lisätietoja
.
Selvä
Javascript is required to view this site
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
SULAMO
Valikko
Laihdutus
Treenaajat
BMI 30+
Tuloksia
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
pasin, soijabolognese
Pasin soijabolognese ohje
salty
Pkn1957
Pasin soijabolognese
Ainekset
8
annosta
500 g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka
2
Sipuli, punasipuli
(110 g)
140 g
Tomaattipyre, Doppio
3
Porkkana
(195 g)
2 g
Oregano, kuivattu
1 rkl
Basilika, kuivattu
250 g
Porkkana
100 g
Tumma soijarouhe
10 g
Kasvisliemi
28 g
Fond "du Chef" beef 4X 28g
pieni ja haudota. lisää pyree vasta kun hautonut 1-2 t
Ravintosisältö / 100 g
Energia
55 kcal / 100 g
Energia
233 kJ / 100 g
Proteiini
5,1 g / 100 g
Hiilihydraatti
5,8 g / 100 g
Rasva
0,5 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
4,4 g / 100 g
Suola
0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %
Liity Sulamoon