caprese, pasta Caprese-pasta ohje salty

Caprese-pasta

  1.  Laita pastan keitinvesi kiehumaan ja lisää veteen suolaa. Laita pasta kiehumaan paketin ohjeen mukaisesti.

  2.  Lisää pannulle oliiviöljy, kirsikkatomaatit ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Freesaa tomaatteja, kunnes ne alkavat pehmetä ja niiden rakenne rikkoutuu. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3.  Kun pasta on kypsää, kaada keitinvesi pois. Lisää spagetin joukkoon paistetut tomaatit. Riivi mukaan mozzarellapallot ja revi joukkoon vielä tuore basilika. Sekoita.

  4.  Viimeistele annokset raaste­tulla parmesaanilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 127 kcal / 100 g
Energia 532 kJ / 100 g
Proteiini 8,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,8 g / 100 g
Rasva 7,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %