helppo, mustikkapiirakka Helppo mustikkapiirakka ohje sweet

Helppo mustikkapiirakka

Sekoita makeutusjauhe ja kananmuna. Lisää vaniljasokeri, jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Viimeiseksi voisula ja maito. Laita taikina voideltuun piirakkavuokaan ja ripottele päälle mustikat.

Paista 200 asteessa 25-30 min. Jos käytät suoraan pakasteesta otettuja mustikoita, voit joutua pidentämään paistoaikaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 192 kcal / 100 g
Energia 805 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 19,2 g / 100 g
Rasva 10,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %