burgundin, kanapata, mertsi Burgundin kanapata Mertsi ohje salty

Burgundin kanapata Mertsi

Paista voissa sekä öljyssä kanapalat. Paista sipulit, porkkanat ja paprika. Lisää ne pataan. Lisää 2 kanafondia. Laita pataan vaikka kevätsipulit pilkottuna. Kaada päälle 2 purkkia Italiamo tomaattimurskaa. Uuniin pata 1,5h tai kun porkkanat ovat kypsiä. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 75 kcal / 100 g
Energia 314 kJ / 100 g
Proteiini 7,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 3,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %