runebergintortut, leivosvuokiin, , ohje, kinuskikissalta Runebergintortut leivosvuokiin, ohje Kinuskikissalta ohje sweet

Runebergintortut leivosvuokiin, ohje Kinuskikissalta

Hienonna piparkakut. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita joukkoon vuorotellen jauhoseosta ja kermaa. Lusikoi taikina vuokiin. Tästä tulee 33 pientä tai puolet vähemmän isoja. Paista 200 asteessa 15-25 min riippuen leivosten koosta. Kostuta tortut laimennetulla punssiliköörillä tai laimennetulla sitruunamehulla. Koristele vadelmahillolla ja sokerikuorrutteella.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 362 kcal / 100 g
Energia 1506 kJ / 100 g
Proteiini 5,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 35,2 g / 100 g
Rasva 21,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 26,9 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %