lime, kookoskana, k, ruoka, ohje,
Lime-kookoskana K-ruoka ohje ohje
salty
Jenska
Lime-kookoskana K-ruoka ohje
Ota kanat huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen valmistusta. Viipaloi kanan fileepihvit noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
Kuori ja hienonna sipulit ja inkivääri. Poista chilistä kanta, halkaise chili, poista siemenet ja viipaloi chili.
Ruskista kana öljyssä pannulla molemmilta puolilta. Lisää joukkoon sipulit, inkivääri ja chili ja kuullota hetki.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
130 kcal / 100 g
Energia
544 kJ / 100 g
Proteiini
10,9 g / 100 g
Hiilihydraatti
2,3 g / 100 g
Rasva
8,4 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,5 g / 100 g
Suola
0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %