punainen, sei, , , , päkä Punainen sei // Päkä ohje salty

Punainen sei // Päkä

KASTIKE: 1 prk     tomaattipyrettä (70g) 2 tl     paprikajauhetta ripaus     valkopippuria 1 tl     suolaa 1/2 dl     vettä 2 dl     kuohukermaa tai smetanaa     yrttejä maun mukaan     (katkarapuja

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Voitele uunivuoka öljyllä. Pese ja silppua purjo. Laita sei sekä purjosilppu vuokaan. Ripoittele pintaan sitruunapippuria ja ripaus suolaa. Sekoita tomaattipyre, vesi ja mausteet, lisää lopuksi kerma tai smetana. (halutessasi myös katkarapuja). Kaada kalan ympärille tai päälle. Paista n. 1 h. 180 asteessa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 149 kcal / 100 g
Energia 623 kJ / 100 g
Proteiini 12 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,4 g / 100 g
Rasva 10,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %