öljyä paistamiseen Kuori ja pilko sipulit. Kuullota ne öljyssä. Lisää pannulle kuiva soijarouhe ja paista sitäkin hetki sipulien kanssa. Lisää pannulle vettä noin puolen desin erissä soijarouheen turvottamiseksi ja anna veden imeytyä aina lisäyksien välissä. Kun soijarouhe on turvonnut, kaada seos pannulta kulhoon.
Sekoita soijarouheeseen loput aineksista ja sekoita hyvin. Jos tuntuu että seos ei pysy hyvin kasassa, lisää 1-2 rkl vehnäjauhoja.
Muotoile massasta pihvejä ja tasaa pihvien reunat hyvin irtoavien palojen välttämiseksi. Laita pihvit öljytylle pannulle paistumaan. Pihveistä ei kannata tehdä liian isoja, että niiden kääntäminen pannulla on helppoa. Paista pihvit molemmin puolin.
Vinkit! Mitä pienemmäksi pilkot sipulit, sen paremmin pihvit pysyvät kasassa. Tumman soijarouheen sijaan voi käyttää myös vaaleaa, tällöin pihvien väri jää myös kalpeammaksi, mutta maku on sama. Korppujauhoja ei tarvitse turvottaa etukäteen. Lisäämällä korppujauhot kuivana suoraan taikinaan saa paremman lopputuloksen. Voit muotoilla taikinasta myös pyöryköitä pihvien sijaan.