jauheliha, cannelonit Jauheliha-cannelonit ohje salty

Jauheliha-cannelonit

Pilko sipuli. Lisää ruskistetun jauhelihan sekaan sipuli, suola, paprikajauhe, pippuri ja creme fraiche.  Tee tomaattikastike. Kaada kattilaan paseerattu tomaatti, vesi, ruokosokeri, lihaliemikuutio. Kiehauta. Lisää lopuksi ruokakerma.  Suihkuta vuokaspraylla vuoka. Täytä cannelonit jauhelihalla. Kaada lopuksi kastike päälle. 

Paista uunissa 200 asteessa 25-30 min. Ripota juustoraaste päälle lopuksi, kun ruoka on tullut uunista.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 123 kcal / 100 g
Energia 514 kJ / 100 g
Proteiini 9,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,5 g / 100 g
Rasva 5,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %