cnocchi, carbonara, Cnocchi carbonara ohje salty

Cnocchi carbonara

Ainekset 6 annosta

Sekoita kulhossa ruokakerma, munat, parmesaani ja mustapippuri. Suikaloi pekonit Ruskista pekonit pannulla. Lisää valkosipulinkynnet ja paista muutama minuutti, kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää jäiset herneet pannulle ja kuumenna.

Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan. Siirrä kattila pois liedeltä. Valuta gnocchit ja laita ne takaisin kattilaan

Yhdistä kuumat gnocchit ja pekoni-herneseos. Sekoita joukkoon kerma-munaseos. Älä enää kuumenna, jotta kananmuna ei kypsy liikaa. Lisää annosten pinnalle hienonnettua lehtipersiljaa. Tarjoa heti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 164 kcal / 100 g
Energia 683 kJ / 100 g
Proteiini 8,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,7 g / 100 g
Rasva 9,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %