punajuuri, gorgonzolavuoka Punajuuri-gorgonzolavuoka ohje salty

Punajuuri-gorgonzolavuoka

  1.  Kuutioi, lohko tai raasta punajuuri. Silppua sipuli ja valkosipuli (3kpl)

  2.  Lado ainekset kerroksittain uunivuokaan, rouhi väliin myös pippuria. Lisää tarvittaessa suolaa, muista, että aurajuusto on varsin suolaista.

  3.  Kippaa päälle ruokakerma ja anna muhia 200-asteisessa uunissa noin tunti. Suojaa pinta tarvittaessa foliolla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 199 kcal / 100 g
Energia 828 kJ / 100 g
Proteiini 10,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 16,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %