punajuuri, gorgonzolavuoka
Punajuuri-gorgonzolavuoka ohje
salty
Elinalou
Punajuuri-gorgonzolavuoka
Kuutioi, lohko tai raasta punajuuri. Silppua sipuli ja valkosipuli (3kpl)
Lado ainekset kerroksittain uunivuokaan, rouhi väliin myös pippuria. Lisää tarvittaessa suolaa, muista, että aurajuusto on varsin suolaista.
Kippaa päälle ruokakerma ja anna muhia 200-asteisessa uunissa noin tunti. Suojaa pinta tarvittaessa foliolla.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
199 kcal / 100 g
Energia
828 kJ / 100 g
Proteiini
10,5 g / 100 g
Hiilihydraatti
2,8 g / 100 g
Rasva
16,1 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,6 g / 100 g
Suola
0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %