bataatti, porkkana, peruna, kesäkurp, sosekeitto Bataatti-porkkana-peruna-kesäkurp sosekeitto ohje salty

Bataatti-porkkana-peruna-kesäkurp sosekeitto

Keitä bataatti, Porkkana ja Peruna lähes kypsiksi kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä. Lisää kesäkurpitsa ja keitä vielä hetki. Nosta liedeltä ja soseuta sauvasekoittimella. Maista ja mausta vielä tarvittaessa. Itse lisäsin pippurikauraruokaa hiukan ja sekoitin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 39 kcal / 100 g
Energia 164 kJ / 100 g
Proteiini 0,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,6 g / 100 g
Rasva 0,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %