broileria, igorin, tapaan Broileria Igorin tapaan ohje salty

Broileria Igorin tapaan

Ohje on alunperin "Peggyn pieni punainen keittiö" -blogista.

Kuullota pannussa paprikat ja sipulit. Lisää joukkoon tomaattipyre, suola, sokeri, pippuri, persilja (puolet nipusta) ja vahva kanaliemi. Lisää smetana joukkoon ja sekoita. Anna kastikkeen saostua muutama minuutti. Paista kanan fileet nopeasti kuumalla pannulla, niin että saa kauniin värin. Asettele fileet vuokaan ja kaada kastike fileiden päälle, niin että ne peittyvät. Puolita maustekurkku ja poista siemenet pikkulusikalla kurkun sisäpintaa pitkin vetäen. Pieni kurkku ja lisää se vuokaan, laita uuniin 175 asteeseen, noin 30 minuutiksi. Koristele valmis ruoka tuoreella persiljalla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 144 kcal / 100 g
Energia 604 kJ / 100 g
Proteiini 10,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,2 g / 100 g
Rasva 9,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %