baileysjuustokakku, ks Baileysjuustokakku KS ohje sweet

Baileysjuustokakku KS

murskaa keksi ja sekoita sulatetun voin kanssa. painele leivinpaperoituun/öljyttyyn irtopohjavuokaan.

Vaahdota kerma, sekoita joukkoon mascarponejuusto.

Vatkaa valkuaiset ja lisää kerma-mascarponevaahtoon.

Kiehauta likööri ja sulata liivatteet joukkoon. Kaada liivate-likööriseos vaahtoon ja kaada kakkuvuokaan. Anna hyytyä vähintään kolme tuntia, seuraavaan päivään vielä parempi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 393 kcal / 100 g
Energia 1637 kJ / 100 g
Proteiini 5,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,2 g / 100 g
Rasva 34,5 g / 100 g
Alkoholi 1,4 g / 100 g
Sokeri 5,6 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %