intialaiset, soijakoftat Intialaiset soijakoftat ohje salty

Intialaiset soijakoftat

Keitä soijarouhetta kasvisliemessä 5min. Siivilöi liemi ja ota se talteen. Anna jäähtyä. Sekoita joukkoon muna ja psyllium. Anna turvota 10 min. Hienonna sipulit. Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä vaaleanruskeaksi. Sekoita Soijarouhe, sipuli ja mausteet( 2 rkl tuoretta korianteria, 1 tl garam masala, 2tl jauhettua korianteria, 1 tl paprikaa, 1/2tl mustapippuria ja ripaus suolaa) kiinteäksi taikinaksi. Tarvittaessa lisää talteen otettua nestettä. Muotoile pyörykät ja paista ne pannulla vähässä lämmössä. Valmista kastike. Kuumenna tomaattimurskaa kattilassa ja lisää mausteet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 10 min. Tarkista maku ja lisää lopuksi viipaloitu banaani kastikkeeseen. Lisää koftat kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua. Ripottele päälle tuoretta korianteria.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 66 kcal / 100 g
Energia 275 kJ / 100 g
Proteiini 3,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,6 g / 100 g
Rasva 2,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %