makaronilaatikko, , soijarouhe, , koskenlaskija, Makaronilaatikko (soijarouhe, Koskenlaskija) ohje salty

Makaronilaatikko (soijarouhe, Koskenlaskija)

  1. Keitä makaronit ohjeen mukaan. 
  2.  Hienonna sipuli ja kuullota pannulla. Lisää valkosipulimurska.

  3. Lisää soijarouhe ja sekoittele hetki. 

  4. Lisää vesi, tomaattisose ja mausteet.

  5. Pilko Koskenlaskija pieniksi kuutioiksi.

  6. Voitele uunivuoka kaada sinne makaronit, soijarouhe ja Koskenlaskija-kuutiot. Sekoita ainekset sekaisin vuokaan.

  7. Sekoita maito, munat ja mustapippuri keskenään.

  8. Kaada munamaito vuokaan ja paista makaronilaatikkoa 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 176 kcal / 100 g
Energia 733 kJ / 100 g
Proteiini 9,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 17,8 g / 100 g
Rasva 6,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %