jauheliha, persikka, pitsa Jauheliha-persikka-pitsa ohje salty

Jauheliha-persikka-pitsa

Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään ja vaivaa lämpöiseen veteen, lisää öljy. Sekoita tomaattipyre ja 0,5dl vettä sekä pesto. Levitä kohotetulle ja taputellulle pitsapohjalle. Kaada päälle ruskistettu jauheliha (mausta maun mukaan paistaessa), lisää persikat ja päälle juustoraaste. Paista n. 12-15 min 225-250 asteisessa uunissa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 199 kcal / 100 g
Energia 832 kJ / 100 g
Proteiini 10,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 17,8 g / 100 g
Rasva 9,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %