mariskan, biscoffkakku, , vegaaninen, Mariskan Biscoffkakku (vegaaninen) ohje sweet

Mariskan Biscoffkakku (vegaaninen)

350 g Porkkanaraaste

300 g Jauho, vehnäjauho, puolikarkea

7 g Ruokasooda

7 g Leivinjauhe

160 g Coconut Unsweetened kookosjuoma

150 g Rypsiöljy

150 gBiscoff levite 200 gFariinisokeri 150 g Sokeri

Valmis paino 1300g uunista tullessa, punainen silikonivuoka. paistoaika n 60min 175 astetta 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 382 kcal / 100 g
Energia 1603 kJ / 100 g
Proteiini 3,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 52,6 g / 100 g
Rasva 17,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 32,1 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 88 %