itse, tehty, , , , , , kaurarieska Itse tehty 100% kaurarieska ohje salty

Itse tehty 100% kaurarieska

Sekoita ainekset. Anna hieman turvota ja laita lusikalla nokareiksi pellille. Painele liitteiksi rieskoiksi ja ripottele halutessasi päälle kaurajauhoa. Paista 225 asteessa kunnes leipäset ovat kypsiä (n 10-15min.). Halutessasi voit laittaa taikinaan myös esim raasteita, jätä taikina tällöin hieman löysemmäksi. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 122 kcal / 100 g
Energia 510 kJ / 100 g
Proteiini 4,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 19,2 g / 100 g
Rasva 2,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,4 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %