itse, tehty, kebab Itse tehty kebab ohje salty

Itse tehty kebab

Mausteet sekoitetaan jauhelihaan.

Seoksesta muotoillaan tanko, joka kiedotaan tiiviisti vahvaan folioon. Kilosta jauhelihaa tulee kaksi foliopötköä.

Kypsennetään uunipellin päällä uunin keskitasolla 100 asteessa noin 4 tuntia.

Annetaan vetäytyä vielä puoli tuntia uunista oton jälkeen ennen folion avaamista.

Vinkkinä että kannattaa pistää leivinpaperi uunipellille kun foliosta tulee nestettä ulos.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 252 kcal / 100 g
Energia 1065 kJ / 100 g
Proteiini 16,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,5 g / 100 g
Rasva 19,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 3,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %