kesäkurppalasagne Kesäkurppalasagne ohje salty

Kesäkurppalasagne

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi juustohöylällä. Keitä tomaattikastike kokoon, kuullota sipuli ja paista jauheliha, mausta. Lado suureen vuokaan kerroksittain kesäkurpitsat, jauheliha-sipuli- tomaattikastike sekä juustot. Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia. Anna vetäytyä noin 20 min. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 122 kcal / 100 g
Energia 508 kJ / 100 g
Proteiini 7,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 8,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %