penne, al, ragu Penne al Ragu ohje salty

Penne al Ragu

  • Ota liha huoneenlämpöön noin tunti aikaisemmin

  • Pilko kannelliseen uunikattilaan porkkanat, sipulit ja kokonaiset valkosipulin kynnet. 

  • Kuullota tilkassa öljyä 

  • Kaada sekaan kasvisliemi ja paseerattutomaatti sekä mausteet

  • Esipaista lihan pinnat kiinni ja laita liha pataan.

  • Anna hautua uunissa kannen alla 150-175 asteessa 4-6h tai niin kauan, kuin liha on todella ylikypsää. Sen täytyy hajota pieniksi paloiksi haarukalla. 

  • Silppua liha haarukalla ja laita liha silppu takaisin liemeen. 

  • Suurusta liemi ja laita vielä takaisin uuniin siksi aikaa, kun pasta keittyy

  • Keitä pasta ohjeen mukaan. 

  • Kokoa annos ja raasta parmesaani päälle.

    Vinkki: tee itse kasvisliemi pakkaseen jemmatuista kasvisten ja juuresten kuorista ja kannoista. Näin saat tuhtia makua ilman lisäaineita. Ylikypsän lihan saa nopeiten silputtua sauvasekoittimella. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 155 kcal / 100 g
Energia 654 kJ / 100 g
Proteiini 12,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 20 g / 100 g
Rasva 2,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %