Ota liha huoneenlämpöön noin tunti aikaisemmin
Pilko kannelliseen uunikattilaan porkkanat, sipulit ja kokonaiset valkosipulin kynnet.
Kuullota tilkassa öljyä
Kaada sekaan kasvisliemi ja paseerattutomaatti sekä mausteet
Esipaista lihan pinnat kiinni ja laita liha pataan.
Anna hautua uunissa kannen alla 150-175 asteessa 4-6h tai niin kauan, kuin liha on todella ylikypsää. Sen täytyy hajota pieniksi paloiksi haarukalla.
Silppua liha haarukalla ja laita liha silppu takaisin liemeen.
Suurusta liemi ja laita vielä takaisin uuniin siksi aikaa, kun pasta keittyy
Keitä pasta ohjeen mukaan.
Kokoa annos ja raasta parmesaani päälle.
Vinkki: tee itse kasvisliemi pakkaseen jemmatuista kasvisten ja juuresten kuorista ja kannoista. Näin saat tuhtia makua ilman lisäaineita. Ylikypsän lihan saa nopeiten silputtua sauvasekoittimella.