tonnikala, kasvis, risotto Tonnikala-kasvis risotto ohje salty

Tonnikala-kasvis risotto

Valmista kana/kasvisliemi ja pidä lämpimänä.Kuullota pekoni ja sipulit ja chili. lisää arborio-riisi ja kuullota kunnes riisi muuttuu kuultavaksi, lisää viini ja anna haihtua. lisää kanalientä kuuppa kerrallaan ja anna imeytyä aika ajoin sekoittaen. Kun olet käyttänyt noin puolet nesteestä lisää pavut ja muut raa-at kasvikset, jatka kanaliemen lisäämistä kunnes kaikki neste on lisätty. Kun lisäät viimeisen erän nestettä, lisää myös tonnikala, sekoita, anna lopun nesteen imeytyä kunnes riisotto on mukavan kosteaa. Rouhaise pippuria ja raasta hieman parmesaania päälle

Ravintosisältö / 100 g

Energia 83 kcal / 100 g
Energia 346 kJ / 100 g
Proteiini 5,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,3 g / 100 g
Rasva 2,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %