evelynin, sitruunainen, seitisoppa Evelynin sitruunainen seitisoppa ohje salty

Evelynin sitruunainen seitisoppa

Keitä paloitellut perunat ja porkkanat vedessä, johon olet laittanut liemikuution ja kymmenkunta maustepippuria. Lisää kala kun kasvikset kypsiä. Kun kala kypsää, lisää ruokakerma, johon on sekoitettu jauhot,  koko ajan sekoittaen.  Lisää kauramaitoa jos lientä ei ole tarpeeksi ja/tai se on liian paksua. Lisää suola. Pinnalle ruohosipulia tai tilliä. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 61 kcal / 100 g
Energia 253 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,5 g / 100 g
Rasva 1,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %