kyssäkaalipaistos, ks Kyssäkaalipaistos KS ohje salty

Kyssäkaalipaistos KS

Suikaloi kyssäkaali ja keitä sitä noin 15 minuuttia. Valuta ja laita kaalit kattilaan ja sekoita voita joukkoon, kuullota voissa hetken aikaa ja siirrä uunivuokaan, sekoita joukkoon kananmunan keltuaiset(kahdesta munasta), kaada kerma vuokaan. Laita uuniin ja lisää juusto kun hetken paistunut. Paista uunissa kunnes on kypsää ja saanut kauniin värin. Uunissa kokonaisuudessaan noin 1 h 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 144 kcal / 100 g
Energia 601 kJ / 100 g
Proteiini 3,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,8 g / 100 g
Rasva 12,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,7 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %