tonnikalapastavuoka Tonnikalapastavuoka ohje salty

Tonnikalapastavuoka

  • voitele vuoka öljyllä

  • kaada vuokaan kaikki ainekset ja mausteet mielesi mukaan. Sekoita hyvin.

  • lisää vettä juuri sen verran että pasta peittyy. Sekoita uudelleen.

  • paista uunissa kiertoilmalla 175-200 uunista riippuen 20min jonka jälkeen ota vuoka pois uunista ja lisää juustoraaste päälle. Paista sen jälkeen vielä 5-10min uunista riippuen lisää kunnes juusto on sulanut ja hivenen paahtunut. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 179 kcal / 100 g
Energia 756 kJ / 100 g
Proteiini 11 g / 100 g
Hiilihydraatti 25,1 g / 100 g
Rasva 3,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %