lihamureke, kantarellilla, ja, fetalla, , heviläski, Lihamureke kantarellilla ja fetalla (Heviläski) ohje salty

Lihamureke kantarellilla ja fetalla (Heviläski)

Paista sipulit ja sienet. Sekoita korppujauhot kermaan, anna turvota 5min.  Sekoita korppujauho, kerma, sienet ja sipuli jauhelihan kanssa. Mausta makusi mukaan. Muotoile pellille mureke. Paista 200 asteessa, alatasolla n. 30min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 226 kcal / 100 g
Energia 946 kJ / 100 g
Proteiini 18,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,2 g / 100 g
Rasva 14,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 1,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 81 %