Nypi voi ja keskenään sekoitetut kuivat aineet tasaiseksi seokseksi. Lisää maitorahka ja sekoita tasaiseksi.
Muotoile taikina suorakaiteeksi ja kääri kelmuun. Anna levätä ja kovettua jääkaapissa muutama tunti.
Kauli ja käytä sellaisenaan piirakoiden pohjaksi tai
Kauli taikina pofiberillä jauhotetun leivinpaperin päällä suorakulmaiseksi levyksi. Taita levyn reunat keskustaan siten, että levy on kolminkerroin. Käännä vaakatasoon ja kauli samoin vielä kaksi kertaa.
Voitaikinan voi tehdä yksinkertaisesti sekoittamalla ainekset, jolloin taikina on kuohkea, mutta tasainen tai kaulimalla taikinaan lisäkuohkeutta taittamalla sitä kolmeen osaan kolme kertaa ja kaulimalla levyksi aina välissä. Kaulittavaan taikinaan on syytä lisätä ½ dl jauhoja, jotta leivonnainen jaksaa pitää rakenteensa paistuessaan. Tärkeintä molemmissa tavoissa on antaa taikinan levätä ja tekeytyä jääkaapissa useampi tunti ennen varsinaista leipomista.