kananmuna, kasvispannu Kananmuna-kasvispannu ohje salty

Kananmuna-kasvispannu

Käytä valmistamiseen pannua, jonka voit laittaa uuniin. Myös uunivuoka käy. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.

Pilku sipuli ja valkosipuli ja kuullota niitä pannulla öljyssä keskilämmössä. Lisää joukkoon kesäkurpitsapalat ja kuullota hetki. Lisää sekaan tomaattimurska, hunaja ja kuivayrtit (oregano, rosmariini ja MEIRAMI). Anna padan hautua noin 5 min.

Huuhtele esikeitetyt- tai purkkipavut ja lisää ne pannulle. Lisää suolaa ja pippuria. Anna seoksen hautua 10 min.

Jos et voi laittaa pannua uuniin, siirrä pata vuokaan. Sirottele feta paistoksen pinnalle. Riko kananmunat varovasti seoksen päälle. Laita pannu tai vuoka uuniin noin 10 minuutiksi eli siksi aikaa että munat hyytyvät. Riivi päälle tuoretta timjamia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 116 kcal / 100 g
Energia 487 kJ / 100 g
Proteiini 6,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,3 g / 100 g
Rasva 6,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %